Met heel veel blijdschap kondigen wij de langverwachte publicatie van het enige, echte BOEH! boek aan!

Dit is een boek van een inspirerende strijd en zusterschap, van vernieuwende ideeën voor een betere samenleving, van standvastig antiracisme en intersectioneel feminisme dat zich verzet tegen iedere vorm van onrecht.

We willen eenieder bedanken die een bijdrage heeft geleverd en ons heeft geholpen in het schrijfproces, maar vooral ook al onze sympathisanten en volgers die al jaren onze strijd steunen en mee deel uitmaken van onze intersectionele beweging.
 
Onze expliciete dankbetuiging gaat uit naar Samira Azabar en Ida Dequeecker die de afgelopen twee jaar hard hebben gewerkt aan dit boek, aan uitgeverij EPO en Rachida Lamrabet voor de begeleiding en eindredactie, en aan Nadia Fadil voor het prachtige voorwoord.

Ook bedankt aan alle andere auteurs, poëten en kunstenaars die dit boek tot een hoger niveau verhieven met hun bijdragen: Sarah Bracke, Nella van den Brandt, Stijn Smet, Sarah El Massaoudi, Anna Vleeshouwers, Yasmina Akhandaf, Yousra Benfquih, Aya Sabi, Amina Belôrf, Anissa Boujdaini, Ciska Hoet, Sarah Wagemans, Hasna Ankal, Samira Saleh, Fikry El Azzouzi, Nawel Kalbi, Christina De Witte (Chrostin) en Dalilla Hermans.

Het boek is momenteel al online te koop bij uitgeverij EPO voor €22,50 en zal weldra ook in verschillende boekhandels te vinden zijn. Ook via onze eigen webshop kan je binnenkort je eigen exemplaar van het BOEH! boek bestellen. We danken jullie voor jullie steun!